Zenonia 3

Zenonia 3 1.0.4

Prachtige RPG voor Android telefoons

VOOR

  • Leuk verhaal
  • Goede graphics
  • Uitgebreide gameplay

TEGEN

  • Die zijn er niet

Excellent
9

Zenonia 3 is een role playing game (RPG) voor je Android telefoon. Waren de eerste twee delen nog betaalde spellen, deze 3e titel download je geheel gratis!

Chael, het hoofdpersoontje, wordt als klein jochie veel gepest. Om dat tegen te gaan wil hij leren vechten. Zijn vader besluit -ondanks een pacifistische levensovertuiging- hem daarbij te helpen. Gaandeweg komt Chael midden in een strijd tussen het goed en het kwaad (logischerwijs voor RPG's). Het verhaal is redelijk fantasierijk en dat maakt het spelen van Zenonia 3 erg aangenaam.

Aan het begin van Zenonia 3 kies je uit vier verschillende klassen. Wil je dat je heldje opgroeit als een Shadow Hunter of toch liever als een Nature Shaman; het is allemaal aan jou. Probeer Zenonia 3 in al deze klassen, om erachter te komen waar jouw voorkeursspeelstijl ligt. De besturing werkt lekker dankzij duidelijke knoppen op je scherm. Ook grafisch zit de game prima in elkaar en het heeft veel weg van de immer populaire Final Fantasy-reeks.

Zenonia 3 is dé RPG voor onderweg. Het is een meeslepende game met goed verzorgd graphics die ook nog eens lekker speelt. De echte RPG-fan gaat dus helemaal voor nop uit zijn dak!

Meeste downloads Rollenspellen voor Android

Meer
Zenonia 3

Download

Zenonia 3 1.0.4

Beoordelingen about Zenonia 3